Потребителско име:
Парола:
Офис масаж

На 14.07.2020 Мотивирам Бг ЕООД подписа договор за Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ОП "Иновации и конкурентност" 2014-2020. Целта на програмата е да се осигурят средства за справяне с иконимическите последствия от пандемията от COVID-19. Парите ще бъдат използвани като оборотни средства за изплащане на заплати на служителите, за закупуване на материали, необходими за осъществяване на дейността на фирмата и за покриване на осигуровките на служителите.

 

Офис масаж

Офис масажът е с доказано антистрес действие. Извършва се върху специален стол от специалист-кинезитерапевт. Масажът се преви през дрехите и не изисква предварителна подготовка от страна на клиента. Зоните, които се обработват са: гръб, рамене, ръце, шия и глава. Продължителността на процедурата е 15 мин с възможност за удължаване.

Еднотипната поза, която човек заема пред компютъра предизвиква пренапрягане на мускулатурата на шията, раменете и гърба. Това от своя страна води до хронични болки в тези зони. Целта на масажа е да релаксира пренапрегнатата мускулатура, да премахне болката и механично да успокои нервната система.

За повече информация се свържете с нас по телефон или имейл.

Услугата е достъпна за градовете София, Пловдив и Варна. Предстои откриването на наши офиси и в други градове!